HELANDE SAMTAL

Vad jag erbjuder

Helande Samtal:

Under ett Helande samtal, får du vägledning och coachande stöd i det eller de problem som du vill titta på.
Jag hjälper dig att bena ut problemet och tillsammans hittar vi möjliga lösningar. Om det känns bra för dig, använder vi också min Helande kortlek och vi avslutar samtalet med en stunds healing.
Efter samtalet kommer du att känna dig lättad och energifylld och du har fått med dig verktyg och lösningar för att fortsätta ditt liv i den riktning du vill.

Vad jag kan hjälpa till med:

Alla typer av personliga och yrkesmässiga problem. Jag kan hjälpa dig att förändra hur du tänker, känner och agerar. Dina tankar och känslor påverkar hur du agerar i ditt liv, att bli medveten om detta kan förändra ditt liv till det bättre. Jag kan hjälpa dig att hantera och acceptera smärtsamma tillstånd och förändringar i ditt liv.

Sagt av klienter:

”Du är en trygg, ödmjuk och lugn coach. Det är lätt att känna förtroende för dig. Din coaching har gett mig djupare insikt om hur jag vill leva mitt liv.”
Stina.

”Mina samtal m Lena har varit livsviktiga för mig och bland de mesta givande jag haft. Genom att hon förstod och bekräftade mina känslor, tankar och mitt mående, kunde jag ta mig själv på allvar och dra i handbromsen och ändra mitt liv helt.”
Caroline

”Jag har fått verktyg hur jag kan påverka mitt liv i den riktning jag önskar. Du har även hjälpt mig att hitta min inre styrka o mod att förändra o acceptera tankar och känslor.”
40-årig kvinna